Hangisi İlham Verici Pırlanta Kesimidir?

01-08-2022 21:50
Hangisi İlham Verici Pırlanta Kesimidir?

Hangisi İlham Verici Pırlanta Kesimidir?

Nerdeyse her kadının ve özellikle de ilk kez pırlanta alacak erkeğin kafasında olan soruların başında geliyor. Pırlantalar her ne kadar göz kamaştırıcı olsa da kendinize veya sevdiğiniz insana alırken özellikle dikkat etmeniz gereken unsurlar var. Sizler için Hangi kesim pırlanta daha göz kamaştırıcı veya pırlanta alırken mutlaka dikkat etmeniz gerekenler bilgileri sizler için birleştirdik.

Trendlerde tek taş dendiği zaman akıllara veya benim aklıma her zaman göz kamaştırıcı pırlantalar geliyor. Pırlantaların modellerinin günümüzde değişimi çeşitliliğinin sürekli olarak değişmesi ve yeni kesim pırlantaların yapılması, çıkması ile birlikte insanlar için seçenekler çok daha fazla artmaya başladı ve buna bağlı ilgi de arttı. Özellikle de evlilik tekliflerinde öne çıkan pırlantalar çok daha fazla rağbet aldı. Trendlere uygun modern şekilde üretilen pırlantaların var olduğu gibi daha eski model nostaljik olarak isimlendirilebilecek pırlantaların olduğunu da hatırlamak gerekiyor.

Yuvarlak Kesim Pırlantalar

Yuvarlak pırlantalardünya genelinde en fazla tercih edilen pırlantalardan bir tanesi satış piyasasına baktığımız zaman yüzde 75’lik bir dilim ile yuvarlak kesim pırlantalar her zaman daha fazla insan tarafından tercih ediliyor artık onlar için klasikleştirilmiş diyebiliriz.

1919 yılından bu güne yuvarlak kesim pırlantalar göz önünde bulunuyor. Bunun sebebi sanırım çok asil ve şık bir görüntüsünün olması daha fazla insan tarafından tercih edilmesini sağlıyor. Özellikle evlilik teklifleri için bir hayli ön planda oluyor.

Prenses Kesim Pırlanta

Prenses kesim pırlantalar karelerini kesilmesi ile birlikte çok daha şık ve belirgin bir görüntü ile göze çarpıyor. Bu neden ile daha fazla insan hoşuna giden bir yapıya sahip özellikle kadınların çok fazla ilgisini çeken bir model olarak da hatırlanır. Taşın üst kısmının yoğun bir şekilde parlaması da yüzüğün ön plana çıkmasının en önemli ayrıntılarından biridir. Bu nedenle de bir hayli ilgi çeken bir yüzük türü olarak bilinmektedir.

Hangi kesim pırlantalar daha güzeldir? Sanırım ben bunu cevabını vermekte biraz zorlanıyorum ama kesinlikle son dönemde prenses kesim pırlantalar daha fazla insan tarafından tercih ediliyor. Bunun ana nedenlerinin başında da çok şık bir tasarım ile yapılması geliyor ve trendlere uyum sağlıyor. Elde çok şık durması ve zarafet içermesi ile kadınlarında ilgisini üzerine çekiyor. Özellikle son dönemde evlenme tekliflerinde prenses kesim pırlantalar daha fazla tercih ediliyor benden söylemesi.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.